Zakaj je udeležba na 4. srečanju Zelenih ključev Slovenije za vas pomembna?

Mreženje

Dogodek bo združil več kot 150 ključnih deležnikov, med njimi turistične ponudnike, predstavnike vodstev in nabavnih služb, okoljske koordinatorje, strokovnjake, predstavnike javnega sektorja ter poslovne partnerje.

Krepitev kompetenc

Predavanja bodo zajemala številne pomembne tematike , ki bodo zajemale ESG trajnostno poročanje, predstavitev številnih dobrih praks tako v namestitveni kot gostinski sferi ter zanimivih poslovnih in življenjskih zgodb v povezavi s trajnostjo.

Smernice razvoja

Prijajaoči direktivi EU na področju trajnosti in t.i. "Greenwashinga", trajnostno poročanje (ESG) in prihajajoči novi kriteriji programa Zeleni ključ so področja, ki narekujejo smernice razvoja. Nekaterih se bomo dotaknili tudi v okviru predavanj.

Letošnjo konferenco Zelenih ključev bodo začinili naslednji predavatelji:

Dr. Sanela Peresciutti
Dr. Sanela Peresciutti je zdravnica in predavateljica v okviru psihologije in psihoterapije, zaposlena na Kliničnem oddelku za gastroenterologijo UKC Ljubljana. Po diplomi na Medicinski fakulteti Univerze v Sarajevu je od leta 2011 dejavna v Ljubljani, nenehno nadgrajuje svoje znanje z večmesečnimi usposabljanji v ZDA, Nemčiji in Švici. V več kot 20-letni karieri je navdihovala na seminarjih, delavnicah in konferencah po vsem svetu, raziskovala teme, kot so komunikacija, mediji, medicina, politika, religija in limfna drenaža . Znanstveno in osebno se osredotoča na moč emocionalnih možganov, pomen dotika in objemov v vsakdanjem življenju.
mag. Anita Hrast
mag. Anita Hrast je soustanoviteljica in direktorica inštituta IRDO – Inštituta za razvoj družbene odgovornosti (od leta 2004 dalje). Poslovno svetuje, organizira poslovna in strokovna srečanja ter znanstvene sestanke, konference. Predava podjetjem na področju menedžmenta, organiziranja poslovanja, marketinga ter družbene odgovornosti. Usposablja mlade, tudi brezposelne, za vstop v podjetništvo in nevladništvo ter jim pomaga učinkovito izvajati delo na teh področjih.
Maja Križmančič, MBA
Maja križmančič, MBA, je strokovno usposobljena in izkušena specialistka za gostinstvo, hotelirstvo in turizem. Veščine, ki jih je na nacionalni in mednarodni ravni pridobivala v obdoblju prek 30 let, govorijo same zase; tako osebje, kot hotelske goste postavlja v ospredje svojega dela. Izjemne rezultate dosega pri repozicioniranju blagovne znamke, dvigu kakovosti in vzpostavitvi standardov za odličnost, ki zagotavljajo zadovoljstvo vseh deležnikov.
Uroš Štefelin
Uroš Štefelin kuha že od mladih nog. Prve kuharske izkušnje je že kot otrok dobil ob svoji stari mami, ki je bila profesionalna kuharica. Po opravljeni srednji šoli je dve leti kuhal v Grand hotelu Toplice, nato šest let v Vili Bled, zatem je vodil kuhinjo v šolskem hotelu Astoria na Bledu in v restavraciji na blejskem gradu, vmes pa dokončal Višjo strokovno šolo za gostinstvo in turizem na Bledu. Leta 2009 je obudil kuhinjo in tudi celotno gostinstvo v Restavraciji Bled 1906 v Hotelu Triglav Bled. Samostojna pot chefa Uroša Štefelina z ekipo se je pričela v podeželski Vili Podvin leta 2013. Delovanje ekipe je bilo nagrajeno z Michelinovo zvezdico in z zeleno Michelinovo zvezdico za trajnost. Sedaj pa nadaljujeta delo v Hiši Linhart.
Marcela Klofutar
Marcela Klofutar je skupaj z Urošem Štefelinom sprva pustila pečat v Vili Podvin, zdaj pa delujeta v Hiši Linhart. Odgovorna je za navezovanje stikov z lokalnimi dobavitelji in zagotavljanje najvišjih standardov gostoljubnosti. Kot vodja Hiše Linhart se osredotoča na vključevanje lokalnih sestavin in tradicij v njihovo ponudbo. Pod njenim vodstvom si je Hiša Linhart prislužila prestižno zeleno zvezdo za svojo zavezanost trajnosti. Marcelina predanost kakovosti in lokalnemu sodelovanju je bila ključnega pomena za ustvarjanje edinstvene in slavne kulinarične izkušnje v Hiši Linhart.
Aneseja Šenveter
Aneseja Šenveter iz Pohorje Village Wellbeing Resort, je izkušena hotelska menedžerka, znana po svoji profesionalnosti in prijaznem pristopu. Vodi ekipo z odločnostjo, a tudi s posluhom za potrebe zaposlenih. Njena največja skrb je zadovoljstvo gostov, zato vedno poskrbi, da so storitve na najvišji ravni. Z izostrenim občutkom za organizacijo zna učinkovito reševati izzive v hotelu. Vedno išče nove načine, kako izboljšati ponudbo in privabiti goste. Pod njenim vodstvom je hotel dosegel rekordno število pozitivnih ocen. Aneseja verjame, da so nasmeh in toplina ključ do uspeha v turizmu. Njena strast do dela je nalezljiva in navdihuje vse okoli nje.
Andrej Vučkič
Andrej Vučkič je strokovnjak z večletnimi izkušnjami na področju vodenja proizvodnih procesov, upravljanja kratke dobavne verige Zelena točka ter razvoja inovacij – predvsem na področju povezovanja lokalnih kmetov s sektorjem HoReCa, javnimi ustanovami in končnimi uporabniki z uporabo inovativnih pristopov, vključno z digitalizacijo procesov. V okviru blagovne znamke Zelena točka, ki predstavlja najnaprednejšo dobavno verigo v širši regiji ter oskrbuje sektor po Pomurju in Podravju s potencialom za širitev na celotno Slovenijo, skrbi za stalno zagotavljanje potreb različnih kupcev ter prilagajanje trendom in zahtevam trga.

Partnerji konference:


ROS
BrdoPriKranju

Zlati sponzor konference:


Valiryo-Logo-schwarz-trans-60

Srebrna sponzorja konference:


SurfGroup
Ecolab Slovenija

Sponzorji in pokrovitelji konference:


GreenCare Professional
BeEko
Radenska

Gjergjek-PredelavaSadjaColor
Gjergjeg-logo

Prijavite se ali postanite pokrovitelj dogodka!

Prijavnica

Prijavite se na 4. Srečanje Zelenih ključev Slovenije! Za imetnike Zelenih ključev je prijava za dve osebi brezplačna, sicer znaša kotizacija 150,00 EUR brez DDV.

Želite postati pokrovitelj?

Udeležencem želimo ponuditi tudi predstavitev ponudnikov čistil, opreme in storitev. Potencialnim pokroviteljem dogodka nudimo več različnih nivojev sodelovanja.

Kontaktirajte nas!

V kolikor imate dodatna vprašanja vezano na dogodek, se lahko obrnete na našo sodelavko Andrejo Gumilar, ki vam bo z veseljem odgovorila.